Nieuws

LAATSTE NIEUWS

KLANKCONCERTEN

Met veel plezier stel ik je op de hoogte dat er twee nieuwe Klankconcerten samen met Ellen Koot in oktober gaan plaatsvinden.
Meer informatie staat bij aanbod en agenda
gong

EERDER NIEUWS

Meditatieve klankhealing

Vanaf 15 april start ik met meditatieve klankhealing. Bij aanbod vind je hier meer informatie over. Het is mogelijk om je hier nu al voor aan te melden. Het vindt plaats op woensdagmorgen van 9.30 - 11.00 uur. Er is plaats voor maximaal 6 mensen. 
De locatie is nog niet definitief bekend maar is in Doorn of Leersum.29.03.20

Het volgende Klankhealingconcert vindt plaats op zondagmiddag 29 maart 2020.
Meer informatie vind je onder aanbod19.04.20 en 30.04.20

Het is heel fijn om meerdere activiteiten te kunnen vermelden voor de komende maand. 
Op zondagmorgen 19 april en donderdagavond 30 april 2020 verzorgen wij een klankhealing in een ruimte van Sansoma in Doorn. 
Tijdens de laatste vrouwendag hebben we hier al een voorproefje op genomen.
En gaan nu een volledig klankhealingconcert geven. Leuk en spannend om te ontdekken of en hoe deze ruimtes zich laten vullen en of wij daar samen onze klanken tot hun recht kunnen laten komen. Meer informatie vind je onder aanbod02.02.20
Klankhealingconcert in de Historische Tuin van Bartiméus in Doorn. 


Het was een onstuimige middag, grijs, regen en wind. Maar binnen in de kas was het heerlijk warm.
Kaarsjes aan en bloemen die kleurden.
17 mensen hebben deze middag plaatsgenomen op hun matje of op de stoel en werden omringd door de geluiden en trillingen van de Gong en de Klankschalen. Een waar Klankbad was het.

Wat een mooie en positieve reacties hebben we mogen ontvangen. We waren hierdoor ook verrast en natuurlijk blij en trots, dat ons eerste Klankhealingconcert binnen, zou goed is ontvangen. 13 januari 2020

Niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze dag. Wel voor de wachtlijst, mocht iemand zich onverwacht "moeten" afmelden.

Heel blij ben ik om je mede te delen dat op zaterdag 18 januari 2020, de Vrouwen/ Vriendinnendag doorgaat. Voor meer informatie zie onder aanbod. En voor praktische informatie kun je mij  berichten: telefoon, mail of app.Op 2 februari 2020
vindt er een gezamenlijk Klankhealingconcert plaats met Ellen Koot. Wij hebben een prachtige locatie gevonden in een ( verwarmde) kas van de Historische tuin van Bartiméus in Driebergen. Wil je meer weten of je aanmelden? neem dan gerust contact met mij op en stuur ik je de flyer toe. 

                                            

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl