Nieuws

Nieuws

10 oktober 2019

In verband met een training die ik ga volgen, is de Vrouwen / Vriendinnendag verplaatst naar zaterdag 18 januari 2020.  

15 september 2019

VAN HARTE WELKOM!

De afgelopen maanden zijn niet geruisloos voorbij gegaan. Ik heb onder andere een prachtige workshop mogen volgen: de 5-daagse Soul-Voice. Al een aantal jaren heb ik zowel individueel als in een groep deze healende manier mogen ontvangen, zelf toe passen en geven. De kracht ervaren van mijn eigen stem: de Stem van mijn Ziel. Het is nu tijd om het naar buiten te brengen. De reactie van mensen die ik een healingsound of is het soundhealing?( voor mij is beide waar ) heb mogen geven, zijn enthousiast. En verrast ook hoe diep het raakt. Dit geldt ook voor mijzelf, een prachtige, krachtige en zuivere manier van healen. Waar ik enthousiast van word en blij. 

Tot het eind van dit jaar bied ik het aan voor een kennismakingstarief €15. Voor meer informatie en / of een afspraak neem dan contact met mij op. 

Na het vieren van de zomer, vindt op zondag 22 september de Zondagmiddag Klankhealing weer plaats. Er is ruimte voor 6 mensen. In de Agenda staan de data voor de middagen tot eind van het jaar. Ook vind je hier de praktische informatie.

Het is ook mogelijk om een individuele of met een zelf samengestelde groep(je) klankhealing te ontvangen. Dit kan ook op locatie. Onder Aanbod vind je hier meer informatie over.

Dinsdag 17 september ga ik samen met Ellen Koot, met haar en mijn klankschalen en gong naar buiten . Al langere tijd wil ik ontdekken hoe het is om buiten de schalen en de gong te laten horen. Samen gaan wij ontdekken hoe het is. We hebben een aantal mensen gevraagd om te komen luisteren, voelen en ervaren. Wordt vervolgd!

Op zaterdag 7 december organiseer ik een Vrouwen / Vriendinnendag. Hierover ontvang je binnenkort een mail met meer informatie. Durf je het aan om je nu al aan te melden? Niet wetend hoe de dag eruit gaat zien? Jezelf verrassen? Mocht je de mail niet ontvangen hebben en graag meer willen weten, neem dan contact met mij op. 

Op vrijdag 20 december gaan we weer samen Kerststukken vervaardigen. Het is echt fijn, leuk en gezellig om dit samen te doen. Binnenkort stuur ik je een mail toe met meer informatie. Deze activiteit wordt verder niet op de site vermeld. 

Huisreiniging: Op "aanvraag" heb ik afgelopen week samen met de bewoonster haar huis gereinigd. Wat een mooie en bijzondere ervaring. Terwijl zij de reiniging begon met salie en heilig hout, speelde ik op mijn drum en samen gebruikten wij onze stem om de energie die er was te klinken / sounden. Het is zo mooi om te horen dat wanneer de energie veranderd, er helderheid en meer ruimte ontstaat, de klanken lichter worden. Voor wie met energie werd, klinkt dit logisch, maar ik blijf mij toch altijd weer verwonderen. Ook het healinglied gezongen wat zó krachtig is. Als afsluiting een Klank(schaal)healing gegeven voor het huis en voor de bewoonster. Heerlijk om te doen. Dankbaar dat ik erbij mocht zijn. 

                                                            _____ _____

26 september 2019

Maandagmiddag 28 oktober 2019, 's middags om 14.00 uur ben je van harte welkom om aan te komen liggen of zitten voor het Klankconcert, welke Ellen Koot en ik gaan geven in de buitenlucht. 

Zoals eerder vermeld hebben wij 17 september een try-out gehad. Hierbij waren vier mensen aanwezig aan wie wij gevraagd hebben om feedback te geven. Naast een aantal, voor ons leerzame aandachtspunten, waren zij alle vier enthousiast én verrast hoe de klankschalen en gong ervoor zorgden dat ze het gevoel hadden in een klankbad te liggen.  Dat is, wáár ik de klankhealing ook doe, altijd de intentie, maar het was heel fijn om te horen dat het dus ook in de buitenlucht mogelijk is. 

Lijkt het je fijn om hier bij te zijn, laat het dan weten en ik stuur je de uitnodiging toe!

 

 

 

 

© 2019 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl