Nieuws

3 februari 2022

Wat hebben wij genoten van de MINI RETRAITES die we eind vorig jaar hebben gegeven. De deelnemers waren ook erg enthousiast wat een grote stimulans voor ons is om de retraites vaker aan te bieden.
Deze maand verzorgen wij er twee:
En wel op woensdag 16 februari van 12.30 - 16.30 uur in Harmelen, hier is nog één plekje vrij
De tweede is op zondag 27 februari van 12.30 - 16.30 uur in Leersum, hier zijn nog meerdere plekken vrij. 

Je bent van Harte Welkom! 
Wil je meer weten of je aanmelden? Bel of mail gerust. 

Vol plezier en enthousiasme kan ik je ook laten weten dat ik met ingang van nu mijn praktijk weer heb geopend. 

Onder kopje Aanbod staat waarvoor je bij kunt terecht kunt. 
Je kunt ondere andere komen voor een individuele klankhealing, een soulvoice sessie, een reading of een combinatie hiervan.
Ook is het mogelijk om een stemvorkhealing te ontvangen. 
Bij het maken van een afspraak kan ik je meer informatie geven. 

 

 4 november 2021

Een korte update vandaag.

Er zijn nog drie plekken beschikbaar voor de MINI RETRAITE op woensdag 8 december. Deze vindt plaats is het fijne Witte Kerkje in Lunteren. Je kunt je aanmelden door mij een bericht te sturen of te bellen. Welkom!

READING met en / of zonder Klankhealing

Onder aanbod vind je meer informatie over Reading. Ik kan het van Harte aanbevelen. Het is zo'n prachtige manier om contact te maken met jezelf en wat er in je leeft. In combinatie met Sound(stem)...Kankschaal/Gonghealing wordt de energie helderder en vinden vragen een antwoord. 

29 oktober 2021

Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten horen in Nieuws. Niet dat er niets is gebeurd want dat is gelukkig wel zo. Alhoewel het veel minder was dan eerder. Maar zo is het gegaan in de afgelopen rumoeurige en onzekere tijd. 

In juli een paar zondagmiddagconcerten gegeven. Met, zoals ik hieronder al had aangekondigd, Maaike en haar framedrums. Het was met recht een succes, de deelnemers waren enthousiast en vonden het een mooie aanvulling. Dat was natuurlijk heel fijn om te horen. Er is nog geen nieuwe datum voor nog een keer, maar zodra deze bekend is laat ik het weten. 

En wat binnenkort gaat gebeuren, over drie weken om precies te zijn, zondag 21 november, dan vindt onze eerste mini retraite plaats....een combi van klankschalen, gong en sound met rebozo. Een regelrechte verwend middag voor jezelf, waar je mag aanliggen en alles wat er om je heen gebeurd mag ontvangen en toelaten. Zodat je aan het eind van de middag weer opgeladen naar huis kan. Het is natuurlijk bovenal een prachtige uitdaging om nieuwsgierig te zijn naar wat rebozo is maar zonder uitleg hierover je te laten verrassen. Een cadeau voor jezelf wat zich in de middag zelf uitpakt. 
Voor ons heel fijn, voor jou misschien niet, maar deze dag was al binnen een paar dagen vol. Daarom hebben we al meteen een tweede middag gepland, en wel op woensdag 8 december 2021 van 12.30 - 16.00 uur. Ook hiervoor zijn al aanmeldingen binnen en op dit moment nog vier plekken vrij. 
Heb je belangstelling laat het dan weten, dan reserveren we je plek. 

28 mei 2021

Framedrums met Klankschaal/Gong en Sound

Het is mooi om te merken dat er weer meer mogelijkheden zijn, eraan komen, om activiteiten te organiseren.

Ik voel mij dan ook steeds meer geinspireerd om aan de slag te gaan. Zowel met datgene wat ik al deed/doe en nieuwe activiteiten. 
Zo vindt er in juli een pilot plaats van Framedrums met Klankschaal, Gong en Sound. Voor ons spannend hoe het wordt ervaren en de feedback hierop is voor ons belangrijk. 
Binnenkort sturen we hier uitnodigen voor of je tegen een gering bedrag wilt komen aanzitten/ liggen om te ervaren. 
Maaike speelt al jaren op haar Framedrums en neemt je mee in haar spel. 
Als je nu al nieuwsgierig bent en hier aan wilt deelnemen, kan je mij een berichtje sturen. Je ontvangt dan via mail meer informatie. We hebben plaats voor ongeveer 5 of 6 mensen. 

Rebozo

Wie hier nieuwsgierig naar is kan, voor alvast meer informatie, op de website kijken van Jannie, zie Contact/Links op homepage. 
De komende tijd zal je ook op deze website hier meer informatie over kunnen lezen, omdat wij gaan samenwerken. Héél leuk!

19 mei 2021

Na lange tijd weer nieuws. 

Terugkijkend naar het afgelopen half jaar, is er veel gebeurd maar heeft er weinig plaatsgevonden met de Klankhealing en Klankconcerten. 
Ook het eindejaarsconcert welke voor 20 december gepland stond, is niet doorgegaan. 

Sinds twee maanden wel individuele klankhealingen (mogen) gegeven. 
Ondanks dat er naar buiten toe weinig activiteiten mogelijk waren heeft deze tijd mij wel de gelegenheid gegeven om mij te bezinnen op andere en aanvullende activiteiten. 
Zo is er spontaan ontstaan om de individuele Klanksessie te combineren met Soundhealing. Een mooie en diepgaande healing met Stem, Klankschalen en Gong. 
Daar heb ik hele fijne en bijzondere reacties op gekregen. 
De komende tijd zal ik in het aanbod er meer over vertellen. 

En met plezier kan ik alvast aankondigen dat er de komende tijd een samenwerking gaat plaatsvinden met collega:

Met één wordt het een combi Framedrum, Klankschalen en Gong en met de ander een bijzondere manier van Massage met Klankschalen, Gong en Soundhealing.
Ik hou je op de hoogte!

Vanaf half juni plan ik data in voor Klanksessies / concerten voor kleine groep. 
Ik hoop je dan te mogen ontmoeten. 
En natuurlijk ben je ook van Harte uitgenodigd voor een andere activiteit zoals bv Reading met of zonder klankhealing. 

 

1 december 2020

Helaas is de afgelopen periode een tijd geweest van annuleren van de Klankhealingconcerten voor groepen. 
Wel mocht ik individueel een aantal klankhealingen verzorgen. Wat mooi en fijn was te doen. En volgens de reacties die ik ontving ook heel fijn en ontspannen werd ervaren. 

Vooral jammer vond ik het dat de Klanconcerten voor de mantelzorgers geen doorgang konden vinden. Ik had het ze zo gegund, juist ook in deze tijd!
Maar gelukkig is het geen afstel maar uitstel geworden. In het begin van het nieuwe jaar 2021, plannen we een nieuwe datum in februari of maart. Om een concert te geven, niet alleen voor de mantelzorgers maar er kunnen ook zorgpersoneel en bewoners komen aanliggen of zitten. Ik verheug mij er nu al op. 

Het jaar sluit ik af op zondag 20 december met het geven van een Klankhealingconcert. 
Zo fijn en mooi om te mogen doen. 

 

 

KLANKCONCERT VOOR MANTELZORGERS

Van Harte nodigen wij u, Mantelzorgers, uit voor ons Klankconcert in het kader van de Dag van de Mantelzorg. Wij hebben zin om de Gong en de Klankschalen te laten horen. Én om u mee te mogen nemen in ons Klankenspel.
Datum: donderdag 12 november en zaterdag 14 november 2020

Meer informatie staat bij aanbod en agenda.
twee KLANKCONCERTEN OKTOBER

Met veel plezier stel ik je op de hoogte dat er twee nieuwe Klankconcerten samen met Ellen Koot in oktober gaan plaatsvinden.
Meer informatie staat bij aanbod en agenda
gongEERDER NIEUWS

02.02.20 Klankhealingconcert in de Historische Tuin van Bartiméus in Doorn. 

Het was een onstuimige middag, grijs, regen en wind. Maar binnen in de kas was het heerlijk warm.
Kaarsjes aan en bloemen die kleurden.
17 mensen hebben deze middag plaatsgenomen op hun matje of op de stoel en werden omringd door de geluiden en trillingen van de Gong en de Klankschalen. Een waar Klankbad was het.

Wat een mooie en positieve reacties hebben we mogen ontvangen. We waren hierdoor ook verrast en natuurlijk blij en trots, dat ons eerste Klankhealingconcert binnen, zou goed is ontvangen. 13 januari 2020

Niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze dag. Wel voor de wachtlijst, mocht iemand zich onverwacht "moeten" afmelden.

Heel blij ben ik om je mede te delen dat op zaterdag 18 januari 2020, de Vrouwen/ Vriendinnendag doorgaat. Voor meer informatie zie onder aanbod. En voor praktische informatie kun je mij  berichten: telefoon, mail of app.Op 2 februari 2020
vindt er een gezamenlijk Klankhealingconcert plaats met Ellen Koot. Wij hebben een prachtige locatie gevonden in een ( verwarmde) kas van de Historische tuin van Bartiméus in Driebergen. Wil je meer weten of je aanmelden? neem dan gerust contact met mij op en stuur ik je de flyer toe. 

                                            

 

 

 

 

 

 

 

© 2022 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl