Nieuws

LAATSTE NIEUWS

1 december 2020

Helaas is de afgelopen periode een tijd geweest van annuleren van de Klankhealingconcerten voor groepen. 
Wel mocht ik individueel een aantal klankhealingen verzorgen. Wat mooi en fijn was te doen. En volgens de reacties die ik ontving ook heel fijn en ontspannen werd ervaren. 

Vooral jammer vond ik het dat de Klanconcerten voor de mantelzorgers geen doorgang konden vinden. Ik had het ze zo gegund, juist ook in deze tijd!
Maar gelukkig is het geen afstel maar uitstel geworden. In het begin van het nieuwe jaar 2021, plannen we een nieuwe datum in februari of maart. Om een concert te geven, niet alleen voor de mantelzorgers maar er kunnen ook zorgpersoneel en bewoners komen aanliggen of zitten. Ik verheug mij er nu al op. 

Het jaar sluit ik af op zondag 20 december met het geven van een Klankhealingconcert. 
Zo fijn en mooi om te mogen doen. 

 

 

KLANKCONCERT VOOR MANTELZORGERS

Van Harte nodigen wij u, Mantelzorgers, uit voor ons Klankconcert in het kader van de Dag van de Mantelzorg. Wij hebben zin om de Gong en de Klankschalen te laten horen. Én om u mee te mogen nemen in ons Klankenspel.
Datum: donderdag 12 november en zaterdag 14 november 2020

Meer informatie staat bij aanbod en agenda.
twee KLANKCONCERTEN OKTOBER

Met veel plezier stel ik je op de hoogte dat er twee nieuwe Klankconcerten samen met Ellen Koot in oktober gaan plaatsvinden.
Meer informatie staat bij aanbod en agenda
gongEERDER NIEUWS

02.02.20 Klankhealingconcert in de Historische Tuin van Bartiméus in Doorn. 

Het was een onstuimige middag, grijs, regen en wind. Maar binnen in de kas was het heerlijk warm.
Kaarsjes aan en bloemen die kleurden.
17 mensen hebben deze middag plaatsgenomen op hun matje of op de stoel en werden omringd door de geluiden en trillingen van de Gong en de Klankschalen. Een waar Klankbad was het.

Wat een mooie en positieve reacties hebben we mogen ontvangen. We waren hierdoor ook verrast en natuurlijk blij en trots, dat ons eerste Klankhealingconcert binnen, zou goed is ontvangen. 13 januari 2020

Niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze dag. Wel voor de wachtlijst, mocht iemand zich onverwacht "moeten" afmelden.

Heel blij ben ik om je mede te delen dat op zaterdag 18 januari 2020, de Vrouwen/ Vriendinnendag doorgaat. Voor meer informatie zie onder aanbod. En voor praktische informatie kun je mij  berichten: telefoon, mail of app.Op 2 februari 2020
vindt er een gezamenlijk Klankhealingconcert plaats met Ellen Koot. Wij hebben een prachtige locatie gevonden in een ( verwarmde) kas van de Historische tuin van Bartiméus in Driebergen. Wil je meer weten of je aanmelden? neem dan gerust contact met mij op en stuur ik je de flyer toe. 

                                            

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl