En dan nog even dit.........

Nieuws

 
27 september 2023

Omdat de voorbereiding voor de Verbindende dag: Spelen en Delen, 18 november, meer aandacht en tijd van ons vraagt, hebben wij besloten deze te verplaatsen naar Zondag 17 december 2023. Bij het maken van deze beslissing beseften wij dat het een mooie en inspirerende dag/datum/tijd van het jaar is om een verbindende dag te organiseren. Vol licht, warmte en hoop op vrede in ons hart en in de wereld. Je bent van Harte Welkom. Wil je meer informatie? Mail of bel gerust!

25 augustus 2023

Vandaag lijkt het wel herfst. Grijs en miezerige regen. De zomerbloeiers in mijn tuin staan nog volop in bloei maar toch zie ik dat zij minder sterk en krachtig staan. Het was natuurlijk ook een bijzondere zomerperiode. Droogte, veel regen, grijs, warm tot zeer warm. En in onze vakantie zelfs gevoelstemperatuur -7 ervaren, midden in de zomer op een camping in Zwitserland. De zomerzon heeft echt wel haar best gedaan om door de wolken heen te schijnen maar soms waren de wolken zo donker en waaide de wind zo hard en krachtig dat er geen beginnen aan was. En verschool zij zich vele dagen achter elkaar. 
Sinds een week ben ik weer langzaam aan het voelen wat ik de komende tijd daadwerkelijk nog wil gaan doen? Voor de zomer heb ik een aantal activiteiten in mijn (website en fysieke) agenda gezet. En ben je natuurlijk van harte welkom om deel te nemen.
Daarnaast is er in mij ook een verlangen om nog meer te gaan neerzetten, te gaan reizen en te ontdekken. 
Reizen niet zozeer over de wereld maar mij laten inspireren door, en ontmoetingen met, anderen mensen. Er is zoveel wijsheid en enthousiasme om aan te laven, te mogen delen, spelen, geven en ontvangen. Zodat we met elkaar het licht kunnen delen in plaats van de duisternis. Want wat we aandacht geven groeit. 

Op zaterdag 18 november 2023 organiseren Jannie en ik een Spelen en Delen dag. Een dag voor vrouwen / vriendinnen om elkaar te ontmoeten en te genieten van wat er is. 
Neem gerust contact op als je hier meer van wilt weten. 

20 juni 2023

Zo voor de zomer(vakantieperiode) nog even een update. 
Voor aankomend najaar staan een aantal activiteiten op de agenda. 
Te beginnen met vier workshops over de Levensboom. De data staan in de agenda. Het is een hele leuke en speelse manier op kennis te maken met Angelologie: de aardrijkskunde van het Universum en de wetenschap van de engelen. Nodigt het je uit? Meld je dan aan en laat je verrassen. 

Je laten verrassen kan ook op zaterdag 18 november 2023. Dan organiseren Jannie Smit en ik een dag vol verrassingen. 
Wij vullen de dag in met de verschillende tools die wij individueel hebben en gezamenlijke tools.  
In de loop van de tijd wordt het programma meer en meer duidelijk. Maar durf je het aan om je al aan te melden? Dat kan! Welkom!

5 mei 2023

Drie weken geleden heb ik deelgenomen aan een driedaagse retraite in Montserrat. Georganiseerd door Patty Harpeneu en Janosh. Bij hen heb ik ook de angelologie opleiding gevolgd. Wat was het een mooie reis!
Het lopen van het Madonna Pad. Op weg naar de grot waar de zwarte madonna voor het eerst gezien is. 
Waar Patty de beschermde cirkel, van Aartsengel Raphaël, Gabriël, Michaël en Uriël opende.
Het Michaël pad gelopen waar we een indrukwekkende meditatieve oefening hebben gedaan. 

Het heeft mij nog meer geïnspireerd om mijn werk als Zielenlezer / Zielenheler te blijven voorzetten. En iedereen laten ervaren dat het je leven een andere wending zal geven wanneer, als je weet, maar vooral voelt, waarom je hier op aarde bent, wat je Levensmissie en Zielenmissie is. 

Om hiermee kennis te maken organiseer ik maandag 5 juni, donderdag 8 juni en donderdag 15 juni een workshop over de Levensboom. Lees voor meer informatie, hieronder bij 22 maart 2023.

22 maart 2023

Donderdag 6 april geef ik een Workshop over de Levensboom, de Aartsengelen en het Pad wat wij allemaal lopen in ons leven. Het wordt een actieve dag. Wat inhoudt dat we vooral gaan beleven en ervaren wat de (zielen) kennis hierover met ons doet. Het is niet mogelijk om je voor deze dag op te geven, inmiddels vol. 

14 maart 2023

Zoals je misschien al kan zien, als je eerder mijn website hebt bezocht, dat er veranderingen zijn doorgevoerd. Informatie is toegevoegd en weggehaald. Aantal foto's zijn veranderd, de anderen volgen nog. Informatie over Soul Voice is summier. Het is meer de beleving dan het met woorden / tekst uit is te leggen. Wel zal ik informatie toevoegen over de grondlegster en degene bij wie ik verschillende cursussen en workshops heb gevolgd. Wie weet, spreekt het je zo aan dat je de roep hoort.  
Ook ga ik de komende tijd ik meer schrijven, vertellen over Angelologie. 
Het is natuurlijk mogelijk om voor wat ik aanbied een afspraak te maken, te bellen of mailen voor meer informatie.

 

1 maart 2023
Op dit moment wordt de website bijgewerkt en aangepast. Andere foto's, meer informatie over de AngelCodes en SoulVoice. Het aanbod van Klankhealingen krijgt een andere vorm dan nu vernoemd. Dat staat binnenkort ook vermeldt. 
Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd mailen en /of bellen. 


28 februari 2023

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Angelologie. In mijn Aanbod / Angelologie vind je hier meer informatie over. 
Graag vermeld ik de Bron van degenen die deze opleiding verzorgen: Patty Harpenau en Janosh
Meer informatie over hen is te vinden op www.angelology.nl

25 juni 2022 

Het afgelopen half jaar hebben wij de retraite
"Gewiegd in doeken, omlijst door een bad vol klanken" 
mogen verzorgen. 
Dat was erg fijn! Het geven en ontvangen en met de stroom mee mogen gaan van de deelnemers. 
Elke keer weer anders, niet mooier of minder mooi, maar de energie van de groep was bepalend. Dat is zo mooi te ervaren. Ook wij zijn hierin gegroeid zijn. Ontdekt wat wel of juist niet bij ons past. Ook elk van ons apart natuurlijk. 
Voor mij geldt dat ik langzaam mijn sounden (stem) ben gaan inbrengen. De laatste keer was het voluit. Wat heerlijk om te doen en te horen dat het ook zo is overgekomen. 

Ik verzorg ook individuele soundhealingen. In combinatie met mijn drums, kristallen schalen en gong. 
Misschien heb je behoefte aan een gesprek? Ook daarvoor kan je bij mij aan de tafel aanschuiven. 

mei 2022

Het wordt de hoogste tijd om het op website te vermelden met een korte uitleg. Dat gaat binnenkort ook gebeuren. Net als andere activiteiten die ik ga aanbieden. Wat denk je bijvoorbeeld van Angelologie. 

In januari ben ik begonnen met de Angelcodes waarin je Levensmissie en Zielemissie helder wordt. Zo indrukwekkend dat ik het graag wil delen. 

Tot zover voor nu!

3 februari 2022

Wat hebben wij genoten van de MINI RETRAITES die we eind vorig jaar hebben gegeven. De deelnemers waren ook erg enthousiast wat een grote stimulans voor ons is om de retraites vaker aan te bieden.
Deze maand verzorgen wij er twee:
En wel op woensdag 16 februari van 12.30 - 16.30 uur in Harmelen, hier is nog één plekje vrij
De tweede is op zondag 27 februari van 12.30 - 16.30 uur in Leersum, hier zijn nog meerdere plekken vrij. 

Je bent van Harte Welkom! 
Wil je meer weten of je aanmelden? Bel of mail gerust. 

 

© 2024 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl