En dan nog even dit.........

Nieuws

22 maart 2023

Donderdag 6 april geef ik een Workshop over de Levensboom, de Aartsengelen en het Pad wat wij allemaal lopen in ons leven. Het wordt een actieve dag. Wat inhoudt dat we vooral gaan beleven en ervaren wat de (zielen) kennis hierover met ons doet. Het is niet mogelijk om je voor deze dag op te geven, inmiddels vol. 
Afgelopen periode hebben mensen individuele lessen gevolgd en nemen nu als groep deel aan deze workshop.  

Als je belangstelling hebt, is het raadzaam om eerst individueel één of twee lessen te volgen. Je kunt je dan opgeven om deel te nemen aan de volgende workshop. 

14 maart 2023
Zoals je misschien al kan zien, als je eerder mijn website hebt bezocht, dat er veranderingen zijn doorgevoerd. Informatie is toegevoegd en weggehaald. Aantal foto's zijn veranderd, de anderen volgen nog. Informatie over Soul Voice is summier. Het is meer de beleving dan het met woorden / tekst uit is te leggen. Wel zal ik informatie toevoegen over de grondlegster en degene bij wie ik verschillende cursussen en workshops heb gevolgd. Wie weet, spreekt het je zo aan dat je de roep hoort.  
Ook ga ik de komende tijd ik meer schrijven, vertellen over Angelologie. 
Het is natuurlijk mogelijk om voor wat ik aanbied een afspraak te maken, te bellen of mailen voor meer informatie.

 

1 maart 2023
Op dit moment wordt de website bijgewerkt en aangepast. Andere foto's, meer informatie over de AngelCodes en SoulVoice. Het aanbod van Klankhealingen krijgt een andere vorm dan nu vernoemd. Dat staat binnenkort ook vermeldt. 
Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd mailen en /of bellen. 


28 februari 2023

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Angelologie. In mijn Aanbod / Angelologie vind je hier meer informatie over. 
Graag vermeld ik de Bron van degenen die deze opleiding verzorgen: Patty Harpenau en Janosh
Meer informatie over hen is te vinden op www.angelology.nl

25 juni 2022 

Het afgelopen half jaar hebben wij de retraite
"Gewiegd in doeken, omlijst door een bad vol klanken" 
mogen verzorgen. 
Dat was erg fijn! Het geven en ontvangen en met de stroom mee mogen gaan van de deelnemers. 
Elke keer weer anders, niet mooier of minder mooi, maar de energie van de groep was bepalend. Dat is zo mooi te ervaren. Ook wij zijn hierin gegroeid zijn. Ontdekt wat wel of juist niet bij ons past. Ook elk van ons apart natuurlijk. 
Voor mij geldt dat ik langzaam mijn sounden (stem) ben gaan inbrengen. De laatste keer was het voluit. Wat heerlijk om te doen en te horen dat het ook zo is overgekomen. 

Ik verzorg ook individuele soundhealingen. In combinatie met mijn drums, kristallen schalen en gong. 
Misschien heb je behoefte aan een gesprek? Ook daarvoor kan je bij mij aan de tafel aanschuiven. 

mei 2022

Het wordt de hoogste tijd om het op website te vermelden met een korte uitleg. Dat gaat binnenkort ook gebeuren. Net als andere activiteiten die ik ga aanbieden. Wat denk je bijvoorbeeld van Angelologie. 

In januari ben ik begonnen met de Angelcodes waarin je Levensmissie en Zielemissie helder wordt. Zo indrukwekkend dat ik het graag wil delen. 

Tot zover voor nu!

3 februari 2022

Wat hebben wij genoten van de MINI RETRAITES die we eind vorig jaar hebben gegeven. De deelnemers waren ook erg enthousiast wat een grote stimulans voor ons is om de retraites vaker aan te bieden.
Deze maand verzorgen wij er twee:
En wel op woensdag 16 februari van 12.30 - 16.30 uur in Harmelen, hier is nog één plekje vrij
De tweede is op zondag 27 februari van 12.30 - 16.30 uur in Leersum, hier zijn nog meerdere plekken vrij. 

Je bent van Harte Welkom! 
Wil je meer weten of je aanmelden? Bel of mail gerust. 

 

© 2023 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl