Nieuws

25 juni 2022

Het afgelopen half jaar hebben wij de retraite
"Gewiegd in doeken, omlijst door een bad vol klanken" 
mogen verzorgen. 
Dat was erg fijn! Het geven en ontvangen en met de stroom mee mogen gaan van de deelnemers. 
Elke keer weer anders, niet mooier of minder mooi, maar de energie van de groep was bepalend. Dat is zo mooi te ervaren. Ook wij zijn hierin gegroeid zijn. Ontdekt wat wel of juist niet bij ons past. Ook elk van ons apart natuurlijk. 
Voor mij geldt dat ik langzaam mijn sounden (stem) ben gaan inbrengen. De laatste keer was het voluit. Wat heerlijk om te doen en te horen dat het ook zo is overgekomen. 

Ik verzorg ook individuele soundhealingen. In combinatie met mijn drums, kristallen schalen en gong. 
Misschien heb je behoefte aan een gesprek? Ook daarvoor kan je bij mij aan de tafel aanschuiven. 

Je bent van Harte Welkom!

Het wordt de hoogste tijd om het op website te vermelden met een korte uitleg. Dat gaat binnenkort ook gebeuren. Net als andere activiteiten die ik ga aanbieden. Wat denk je bijvoorbeeld van Angelologie. 

In januari ben ik begonnen met de Angelcodes waarin je Levensmissie en Zielemissie helder wordt. Zo indrukwekkend dat ik het graag wil delen. 

Tot zover voor nu!

O ja, 8 oktober 2022 vindt voor de derde keer plaats de

Vrouwen / Vriendinnendag

Daar verheug ik mij zo op. Meer (beetje) info komt ook binnenkomt op mijn website maar eigenlijk is het ook verrassing wat er gaat gebeuren....Dus als je durft? 

3 februari 2022

Wat hebben wij genoten van de MINI RETRAITES die we eind vorig jaar hebben gegeven. De deelnemers waren ook erg enthousiast wat een grote stimulans voor ons is om de retraites vaker aan te bieden.
Deze maand verzorgen wij er twee:
En wel op woensdag 16 februari van 12.30 - 16.30 uur in Harmelen, hier is nog één plekje vrij
De tweede is op zondag 27 februari van 12.30 - 16.30 uur in Leersum, hier zijn nog meerdere plekken vrij. 

Je bent van Harte Welkom! 
Wil je meer weten of je aanmelden? Bel of mail gerust. 

Vol plezier en enthousiasme kan ik je ook laten weten dat ik met ingang van nu mijn praktijk weer heb geopend. 

Onder kopje Aanbod staat waarvoor je bij kunt terecht kunt. 
Je kunt ondere andere komen voor een individuele klankhealing, een soulvoice sessie, een reading of een combinatie hiervan.
Ook is het mogelijk om een stemvorkhealing te ontvangen. 
Bij het maken van een afspraak kan ik je meer informatie geven. 

 

 4 november 2021

Een korte update vandaag.

Er zijn nog drie plekken beschikbaar voor de MINI RETRAITE op woensdag 8 december. Deze vindt plaats is het fijne Witte Kerkje in Lunteren. Je kunt je aanmelden door mij een bericht te sturen of te bellen. Welkom!

READING met en / of zonder Klankhealing

Onder aanbod vind je meer informatie over Reading. Ik kan het van Harte aanbevelen. Het is zo'n prachtige manier om contact te maken met jezelf en wat er in je leeft. In combinatie met Sound(stem)...Kankschaal/Gonghealing wordt de energie helderder en vinden vragen een antwoord. 

29 oktober 2021

Het is alweer even geleden dat ik wat heb laten horen in Nieuws. Niet dat er niets is gebeurd want dat is gelukkig wel zo. Alhoewel het veel minder was dan eerder. Maar zo is het gegaan in de afgelopen rumoeurige en onzekere tijd. 

In juli een paar zondagmiddagconcerten gegeven. Met Maaike en haar framedrums. Het was met recht een succes, de deelnemers waren enthousiast en vonden het een mooie aanvulling. Dat was natuurlijk heel fijn om te horen. Er is nog geen nieuwe datum voor nog een keer, maar zodra deze bekend is laat ik het weten. 

En wat binnenkort gaat gebeuren, over drie weken om precies te zijn, zondag 21 november, dan vindt onze eerste mini retraite plaats....een combi van klankschalen, gong en sound met rebozo. Een regelrechte verwend middag voor jezelf, waar je mag aanliggen en alles wat er om je heen gebeurd mag ontvangen en toelaten. Zodat je aan het eind van de middag weer opgeladen naar huis kan. Het is natuurlijk bovenal een prachtige uitdaging om nieuwsgierig te zijn naar wat rebozo is maar zonder uitleg hierover je te laten verrassen. Een cadeau voor jezelf wat zich in de middag zelf uitpakt. 
Voor ons heel fijn, voor jou misschien niet, maar deze dag was al binnen een paar dagen vol. Daarom hebben we al meteen een tweede middag gepland, en wel op woensdag 8 december 2021 van 12.30 - 16.00 uur. Ook hiervoor zijn al aanmeldingen binnen en op dit moment nog vier plekken vrij. 
Heb je belangstelling laat het dan weten, dan reserveren we je plek. 

 

© 2022 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl