Vrouwen / Vriendinnendag

 

                     ZONDAG 17 DECEMBER 2023

                        DAG VAN VERBINDING

                          SPELEN EN DELEN

December de maand van de stilte, van de lichtjes, van de warmte, van de geur van het dennengroen, de sluiers die zo dun zijn, dat we daar allemaal bewust of onbewust door worden aangeraakt. Ook de tijd van dat we misschien wat meer voelen en ervaren. Het kan een lastige maand zijn, of een fijne maand, op naar een nieuw jaar met blanco dagen. Alles is nog open en vrij. 
Op deze dag gaan wij het leven vieren! Het kind in ons " loslaten " om zo kinderlijk te genieten van alle rijkdom en overvloed die wij in ons leven hebben. De vrijheid mogen ervaren waarin wij leven. Dat we zomaar zonder toestemming bij elkaar mogen komen, elkaar ontmoeten zoals we zijn, wie we zijn, elkaar met respect benaderen en accepteren. Is dat niet ons grootste goed, als we dat kunnen? 

Wat serieuze zaken mogen natuurlijk ook. Al is het programma gericht op Verbindend Spelen en Delen, hoort misschien een traan er ook bij.
Elk gevoel mag er natuurlijk zijn. Zo is het leven in al haar volheid.

Het thema is zoals gezegd Verbinding, door middel van Spelen en Delen. Waar we elkaar ontmoeten en mogen verbinden. In alle Vrijheid en veilige omgeving zijn wie je bent!  Iedereen is anders, maar we zijn allemaal gelijk: een geliefd mens op deze Aarde.
Laten we deze dag ook zo naar elkaar kijken: Nieuwsgierig, zonder oordeel maar met verwondering en respect. We kunnen van elkaar leren, aan elkaar spiegelen, vragen, delen, kwetsbaar zijn, ons hart openen. Iedereen is hier met zijn eigen wijsheid, levenservaring en missie. 

Ik mag gerust stellen dat we een leuk en gevarieërd programma hebben. 
Ach het liefst blijft het een verrassing, maar logisch als je toch iets wilt weten. 
Mag ik het hierbij laten en alleen zeggen dat we vooral spelenderwijs contact en  verbinding maken met elkaar; we daar onze stem bij gaan gebruiken; onze creativiteit; we ook een serieuze vraag hebben voor je. En ben je nieuwsgierig naar welke kristal / steen bij je past?

Durf je het aan om je te laten verrassen met wat wij nog meer voor je in petto hebben op deze dag?  

We mogen gebruik van maken van een ruimte in Karbonkel in Zeist.
De dag begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.30 uur
De bijdrage is 52,50 

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. 
Wil je er graag bij zijn, meld je dan aan via mail. Dan ontvang je een bevestiging en verzoek de bijdrage te voldoen. Als we deze hebben ontvangen ben je verzekerd van deelname. 
Wij hopen van harte dat we je mogen verwelkomen, want dat ben je..Welkom!

Lieve groet Jannie en Emmy

Misschien wil je met een eigen groep en thema, een dag organiseren of laten organiseren?
Neem gerust  
contact  op om hierover te brainstormen.

 

 

 

 

© 2024 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl