Mijn zoektocht

Mijn zoektocht

Van Stemvorken naar Klankschalen en Gong...

Tijdens een fikse burn-out in 2002 ben ik in contact gekomen met stemvorkhealing.
De effecten van deze sessies hebben mij geholpen om mijn eigen kracht, zelfvertrouwen en energie weer terug te vinden. Ik vond en vind het nog steeds een wonderbaarlijke manier om vastzittende energie en blokkades los te trillen waardoor er weer ruimte ontstaat in lichaam en geest.
In 2007 ben ik begonnen met het geven van stemvorkhealing. Ik was al overtuigd van de werking door mijn eigen ervaringen en werd daar nog meer in bevestigd door de verhalen en ervaringen van anderen.
Met veel plezier heb ik deze healingen gegeven. En het is nog steeds mogelijk om deze te ontvangen.

Klankschalen

Toen kwam ik in aanraking met klankschalen en een nieuwe liefde was geboren.
Mijn eerste klankschaal was een grote kristallen schaal, mooi en zuiver, en vindt de weg naar het hart.
Daarna volgde al snel meer, andere schalen, kleinere, middelgrote en één grote schaal.
Om er mee te werken heb ik een klankschaalmassage cursus gevolgd. En geleerd om op een zachte manier ontspanning in hoofd en lichaam te kunnen geven.
Al snel werd mij duidelijk dat mijn liefde nog meer lag bij het laten horen van de instrumenten. Het is elke keer opnieuw een verrassing welke schaal zich aandient, van zich laat horen. Te ontdekken hoe bepalend de energie in de ruimte is. Ieder neem zijn of haar energie mee en het verrast mij steeds weer hoe bepalend deze is tijdens de klankhealing. Tijdens massagebehandelingen werden er steeds minder schalen op het lichaam geplaatst maar er om heen gezet. Hierdoor wordt ervaren dat men in een klankbad ligt. 

En toen kwam de De​  Gong

Wat een geweldig instrument. Tijdens de cursus klankschaalmassage ontmoette ik dit prachtige instrument. En "rustte" niet tot ik een gong vond, of vond hij mij?, waar ik voor viel.
In de opstelling van de instrumenten is hij het middelpunt, je kunt er niet omheen. Een prachtig geluid en ik heb vast nog niet alles ontdekt en gehoord wat er in de gong verscholen zit.
Elke keer een avontuur als ik er op speel.

 

© 2022 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl