Mijn zoektocht

Mijn zoektocht

          Van Klankschalen naar Gong naar Soulvoice naar Angelologie en Soulhealer
                Hoe prachtig klinkt het als alles samen komt

Zolang ik mij herinner ben ik op zoek geweest naar wie ik nu toch eigenlijk daadwerkelijk ben. Een bewogen leven en levenspad ben ik aangegaan. Op zoek naar mijzelf, naar antwoorden op wat mij beweegt, waar ik blij van word, wat mij in beweging zet. Door deze behoefte heb ik veel verschillende workshops, cursussen en opleidingen gevolgd, die mij stuk voor stuk verder hebben gebracht op mijn pad. En ik steeds dichter bij mijzelf kwam. In 2009 heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Begeleiding van mensen die op zoek waren en zijn naar wie zij daadwerkelijk zijn. Wat hen beweegt, waar ze blij van worden, wat hen in beweging zet. Ja, inderdaad net zoals ik zelf begonnen ben. 
Nog steeds doe ik dat met veel liefde en plezier.
Begonnen met stemvorkhealing, reading, healing..uitgebreidt naar ....

.....Klankschalen 

Toen ik in aanraking kwam met klankschalen was een nieuwe liefde geboren.
Mijn eerste klankschaal was een grote kristallen schaal, mooi en zuiver, met een hoge frequentie die de weg naar het hart vindt.
Inmiddels heb ik al een hele verzameling schalen, waaronder drie kristallen. 
Ik heb een klankschaalmassage opleiding gevolgd en geleerd om op een zachte manier het lichaam te laten ontspannen. 

Maar al snel werd duidelijk dat mijn liefde voor de schalen ook lag bij het laten horen van de prachtige klanken. Zodoende ontstond een combinatie van schalen plaatsen zowel op het lichaam als om het lichaam heen. Hierdoor wordt ervaren dat men in een klankbad ligt......en niet veel later kwam

.....De​  Gong

Tijdens de cursus klankschaalmassage ontmoette ik dit prachtige instrument. En "rustte" niet tot ik een gong vond, of vond hij mij?
In de opstelling van de instrumenten is hij het middelpunt, je kunt er niet omheen. Een prachtig geluid en ik heb vast nog niet alles ontdekt en gehoord wat er in de gong verscholen zit. Elke keer een avontuur als ik er op speel. 
Zacht, bulderend, je meenemend naar onbekende oorden, het universum, de oceanen, oerwoudgeluiden. Geef je er vooral over aan over!
En toen ..... misschien wel het mooiste instrument wat wij allemaal bezitten....Onze Stem...

.....Soul Voice Healing

Soul Voice, de stem van de Ziel, wat ik zo'n prachtig woord vind, kwam op mijn pad. 
Ik durfde het niet meteen aan, had de behoefte om eerst individueel te ontdekken wat er in mij gebeurde als ik een stemhealing zou ontvangen. Mijn eigen stem, de energie en blokkades, met mijn eigen stem te laten horen vond ik eng en spannend. Na verloop van tijd heb ik mij er aan overgegeven en was ik niet meer te stoppen. Wat een prachtige manier om jezelf te helen, om pijn, verdriet, teleurstelling, blijdschap en dankbaarheid met de Stem te mogen klinken. Het is een waanzinnige manier van helen, van de vrijheid in mijzelf te voelen en te ervaren hoeveel makkelijker het leven is geworden door mijzelf zo Hoor en Zichtbaar te laten zijn. Naast dat ik individuele Stemhealingen aanbied, gebruik ik mijn stem ook bij de Klankhealingen. 

.....angelologie

De  wetenschap van de Engelen is een verrijking in mijn leven. Na alle opleidingen en workshops die ik in mijn leven heb gevolgd, ervaar ik dit als de Kroon op mijn vele werken en leren. Zo dichtbij leven vanuit Hart en Ziel. Ik weet nu waarom ik hier op aarde ben en wat mijn levensmissie is. 

Geweldig vind ik het om als Zielenheler te mogen werken.

 

 

 

 

© 2024 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl