Klankhealing / klankconcert

Klankhealing 


Intuïtief, Vol liefde en Enthousiasme bespeel ik mijn instrumenten

Ik laat mij elke keer weer leiden door de energie die er is. Of je nu alleen komt of gast bent op een Klankmiddag of avond, je vraag of thema wordt zonder te benoemen aangeraakt. 
De prachtige klanken en trillingen van de  (kristallen) Klankschalen, de soms bulderende Gong, zorgen voor een intense diepgaande healing. 
Je zult verrast zijn van hoe verstillend klanken kunnen werken. Ze geven rust in je hoofd en je lichaam. Je ervaart diep contact met jezelf. 
De roep van de binnenwereld klinkt. Misschien word je meegevoerd naar andere tijden, worden slapende cellen wakker getrild......tot je weer ontwaakt door de liefdevolle, zachte en helende energie van de klanken. 

Naast de schalen en gong maak ik ook gebruik van drums en mijn stem.
Weet je dat je stem het meest krachtige instrument is wat je kunt inzetten?

Zoek je een bijzonder (verjaardags) cadeau, om te geven of te ontvangen? Of wil je iemand verrassen? Jezelf misschien? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. 

Hoe heerlijk kan het zijn om je in de buitenlucht te laten onderdompelen met de klanken, omringd door geluiden van de wind, de vogels en de verwarmende zon.

" Als de klankschalen en de gong hun hoogste lied zingen, mag je achteruit leunen en je laten meevoeren in wat er is "


 

Je kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij opnemen. 

 

© 2024 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl