Klankhealing

Klankhealing

Kom ervaren dat klanken daadwerkelijk je gedachten kunnen “verstillen”

Zacht, hard, bulderend en lieflijk kan de Gong klinken. De trillingen schudden je wakker en herinneren je aan dat wat er in je leeft. Het voert je weg en het haalt je terug. En dan zijn daar de liefdevolle geluiden van de Klankschalen, die je nog meer, op zachte manier, meevoeren naar binnen.

Ze verstillen je gedachten en geven rust in je hoofd en je lichaam. Je ervaart het diepe contact met jezelf. Misschien val je in een diepe ontspannen slaap en weet je even niet meer waar je bent.

Klankschalen en Gong raken diep van binnen, het maakt blij of verdrietig misschien, het geeft ruimte, het overweldigt, het overdondert. Alles wat zich aandient mag er zijn.

Misschien heb je een vraag, een thema? Dan kan je die uitspreken en meenemen in de healing. Er is ook tijd en ruimte om hierover te vragen. Maar altijd zijn het de klanken en de trillingen die je zullen laten gewaarworden wat er in je leeft en het antwoord wat al in je zit laten horen. 

De roep van de binnenwereld klinkt. Misschien word je meegevoerd naar andere dimensies of tijden. Diep van binnen worden slapende cellen wakker getrild... Tot je weer ontwaakt door de liefdevolle, zachte en helende energie van de klanken.

Tijdsduur: 75 minuten 
Kosten:    € 65

Het is ook mogelijk om met een eigen groep(je) te komen. Je kunt met mij contact opnemen voor meer informatie.  

"Geef je gedachten toestemming om te gaan, om hun eigen reis te laten maken, weer terug te keren als je bent ontwaakt. Je bent veilig, warm en stil"

 

 

Je kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij opnemen. 

 

© 2022 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl