Klankhealing

Klankhealing

Kom ervaren dat klanken daadwerkelijk je gedachten kunnen “verstillen”

Klankschalen en Gong

Geef je gedachten toestemming om te gaan en hun eigen reis te maken tijdens deze klankhealing, om daarna weer bij je terug te keren.

Zacht, hard, bulderend en lieflijk kan de Gong klinken. De trillingen schudden je wakker en herinneren je aan dat wat er in je leeft. Het voert je weg en het haalt je terug. En dan zijn daar de liefdevolle geluiden van de Klankschalen, die je nog meer, op zachte manier, meevoeren naar binnen.

Ze verstillen je gedachten en geven rust in je hoofd en je lichaam. Je ervaart het diepe contact met jezelf. Misschien val je in een diepe ontspannen slaap en weet je even niet meer waar je bent.

Klankschalen en Gong raken diep van binnen, het maakt blij of verdrietig misschien, het geeft ruimte, het overweldigt, het overdondert. Alles wat zich aandient mag er zijn.

De roep van de binnenwereld klinkt. Misschien word je meegevoerd naar andere dimensies of tijden. Diep van binnen worden slapende cellen wakker getrild... Tot je weer ontwaakt door de liefdevolle, zachte en helende energie van de klanken.

Individuele klankhealing

Het kan heel goed zijn dat je voorkeur ligt bij een individuele klankhealing.
Dat alles op dat moment alleen voor jou is: De ruimte, de stilte, de aandacht. Maar ook dat je geen aandacht of ruimte hoeft te geven aan een ander.

Misschien heb je een vraag, een thema? Dan kan je die uitspreken en meenemen in de healing. Misschien wil je er over vragen, dan is daar ruimte voor. Maar altijd zijn het de klanken en de trillingen die je zullen laten gewaar worden wat er in jou leeft. En het antwoord, wat al in jou zit, laten horen.

Tijdsduur: 75 minuten 
Kosten:    € 65

DUO KLANKHEALING

Misschien wil je graag met iemand samen deze klankreis maken? Dat is ook mogelijk.

Tijdsduur: 75 minuten
Kosten: € 95

Je kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij opnemen.

 

© 2021 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl