Angelologie

Angelologie

Wat is Angelologie, de wetenschap van de Engelen een verrijking in mijn leven. Na alle opleidingen, workshops die ik in mijn leven heb gevolgd, ervaar ik dit als de Kroon op mijn vele werken. Zo dichtbij leven vanuit Hart en Ziel. Ik weet nu waarom ik hier op Aarde ben, wat mijn Levensmissie is en wat mijn Zielenmissie is. Dit geeft zoveel helderheid, vrijheid en de ruimte om echt te zijn wie ik werkelijk ben. Héél graag deel ik deze kennis en wijsheid, met hart en ziel, met jou!

Wil jij ook graag (her)ontdekken wat je Zielenmissie is? En je Levensmissie? Dan ontmoet ik je graag persoonlijk, omdat het krachtiger is om te ervaren en te voelen in plaats van geschreven tekst of woorden.
Heb je bijvoorbeeld een vraag over je leven, of waar je tegen aan loopt? Waarom je hier op Aarde bent? Of misschien ken je het gevoel van heimwee, maar weet je niet naar wat? De antwoorden die je ontvangt zullen je veel duidelijkheid geven over jezelf en het leven wat je leeft. 

Het is mogelijk om af te sluiten met een korte Klankhealing. Zowel met de Kristallen klankschalen, die hoge frequenties hebben, als met Soul Healing (mijn stem) samen met de Drum óf alleen de Gong. 
Hiermee vindt een doorstroming plaats waardoor de energie vrij kan stromen.


Je bent van harte welkom om je reis te gaan beginnen. Ik reis graag een stukje met je mee. Naast het Zielenlezen maak ik ook gebruik van de Angel Code kaarten. 

Fijn om je te mogen ontmoeten!


            

© 2024 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl