Klankhealingconcert

Klankhealingconcert

Zondagmiddag 02.02.20 om 2.22 uur pm ben je van harte welkom om aan te komen liggen of zitten voor ons Klankconcert. Vol enthousiasme en plezier bespelen wij op Intuitieve wijze onze instrumenten.                                   

Heerlijk liggend op je eigen matje of matras, met je hoofd op je kussen, onder je (fleece) deken met lekker warme sokken aan, lig je er heerlijk comfortabel bij en kan het genieten van de klanken, de trillingen en het wegdromen beginnen. 

Door ons samenspel, de opstelling van de gong en klankschalen, kun je het gevoel ervaren in een Klankbad te liggen. Elk geluid wat er is, veroorzaakt door mens, dier, het weer of misschien de gong of klankschaal, nemen een eigen plek in tijdens het concert. Wat mooi kan zijn om te ervaren en vraagt van je om je er aan over te geven. 

We zijn héél blij dat we gebruik mogen maken van één van de kassen, die speciaal voor verschillende activiteiten is ingericht, in de historische tuin van Bartiméus in Doorn, Driebergsestraatweg 44, 3941ZX

                                                                                                                                                                            Voor meer informatie of vragen neem gerust contact op                                                         

Bijdrage € 22 Vriendelijk verzoek om dit over te maken, met vermelding van je naam én 02.02.20: F. Kat, NL85RABO0158781317. Na betaling sta je op de deelnemerslijst. 

 

 

© 2020 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl