Klankhealingconcert

Klankhealingconcert

Zondagmiddag 29.03.20 om 2.30 uur pm ben je van harte welkom om aan te komen liggen of zitten voor ons Klankconcert. Vol enthousiasme en plezier bespelen wij op Intuitieve wijze onze instrumenten.
                           

Heerlijk liggend op je eigen matje of matras, met je hoofd op je kussen, onder je (fleece) deken met lekker warme sokken aan, lig je er heerlijk comfortabel bij en kan het genieten van de klanken, de trillingen en het wegdromen beginnen. 

Door ons samenspel, de opstelling van de gong en klankschalen, kun je het gevoel ervaren in een Klankbad te liggen. Elk geluid wat er is, veroorzaakt door mens, dier, het weer of misschien de gong of klankschaal, nemen een eigen plek in tijdens het concert. Wat mooi kan zijn om te ervaren en vraagt van je om je er aan over te geven. 

We zijn héél blij dat we gebruik mogen maken van één van de kassen, die speciaal voor verschillende activiteiten is ingericht, in de historische tuin van Bartiméus in Doorn, Driebergsestraatweg 44, 3941ZX

Het is nodig je aan te melden. Neem voor meer info of vragen gerust contact op                                                                                                                                                                                                              

Bijdrage € 22 Vriendelijk verzoek om dit over te maken, met vermelding van je naam én 29.03.20, naar F.Kat, NL85RABO0158781317. Na betaling sta je definitief op de deelnemerslijst. 

 

Klankhealing

Zondagmorgen 19.04.20 om 10.30 uur kun je plaats nemen bij de Klankhealing. Je kunt gaan liggen of zitten. Wat voor jou het prettigst is. 
Hoe fijn is het om de zondag te starten met aandacht voor jezelf? Om dicht bij en met jezelf te zijn. Je mee te laten nemen door de klanken en trillingen van de Gong en Klankenschalen op een meditatieve reis om zo nóg dichter bij en met jezelf te zijn. Om daarna opgeladen je dag te kunnen vervolgen. Misschien met een heerlijke boswandeling of geniet je op een andere manier verder van je (vrije) zondag.

Het is fijn om op en onder je eigen mat, kussen en deken te liggen

Wij maken gebruik van één van de ruimtes van Sansoma in Doorn, Dorpsstraat 26, 3941JM

Het is nodig je aan te melden. Neem voor meer info of vragen gerust contact op 

Bijdrage € 20 Vriendelijk verzoek om dit over te maken, met vermelding van je naam en 19.04.20 of 30.04.20 naar F. Kat NL85RABO0158781317

Klankhealing 

Donderdagavond 30.04.20 om 19.30 uur kan je plaatsnemen bij de Klankhealing die wij verzorgen. 
Je kunt je komen laven aan de klanken en trillingen van de Gong en Klankschalen.
Even "niets" hoeven, aandacht geven aan dat wat er in je leeft. Heerlijk liggen en genieten. Je mee laten voeren in een meditatieve reis naar binnen. 

Kijk voor de Praktische informatie bij de Klankhealing van 19.04.20

Van Harte Welkom!

 

© 2020 Vanuit je Hart & Ziel leven
Website door Linqq.nl